Privacyverklaring Beek Container Groep Nederland B.V.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 18 april 2018

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.  

Deze privacyverklaring is van toepassing op de diensten van Beek Container Groep Nederland B.V. U dient zich ervan bewust te zijn dat Beek Container Groep Nederland B.V. niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan de privacyverklaring te accepteren.  

Beek Container Groep Nederland B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Gebruik van persoonsgegevens

Als u gebruik maakt van onze diensten of onze website bezoekt, verstrekt u ons gegevens. Dat kunnen persoonsgegevens zijn, maar ook gegevens die door ons gebruikt worden voor het maken van analyses van het gebruik van onze website, waaronder het aantal keer dat onze website bezocht wordt en welke pagina’s worden bekeken. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld de kwaliteit van de getoonde informatie en de vindbaarheid van onze website verbeteren.

Als u een contact- en/of sollicitatieformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Beek Container Groep Nederland B.V. of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij eventueel beschikken.

Doelen van verwerking

Beek Container Groep Nederland B.V. verwerkt gegevens voor o.a. de volgende doeleinden:

  • het tot stand brengen en uitvoeren van de overeenkomst inclusief het onderhouden van contact met u als klant;
  • crediteuren- en debiteurenadministratie;
  • het beantwoorden van vragen en/of klachten via social media, e-mail, per post of telefonisch; 
  • het meten van klanttevredenheid, om te weten te komen welke onderwerpen spelen bij onze klanten en zo te bepalen hoe wij producten en/of diensten kunnen ontwikkelen en/of verbeteren;
  • het voldoen aan wettelijke verplichtingen en regelgeving.

Grondslag voor verwerking

Beek Container Groep Nederland B.V. verwerkt mogelijkerwijs persoonsgegevens in de uitvoering van haar dienstverlening in opdracht van gemeenten.

Bewaren van persoonsgegevens

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld en zal uitsluitend verstrekt worden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Met bedrijven die de gegevens verwerken in onze opdracht (zoals bijvoorbeeld bedrijven die de ICT-systemen onderhouden), sluiten wij een bewerkersovereenkomst af om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Beek Container Groep Nederland B.V. blijft verantwoordelijk voor alle verwerkingen.

Aanpassen privacyverklaring

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen en/of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt. Via onderstaande contactgegevens kunt u contact met ons opnemen.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan deze privacyverklaring voldoen. Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Voor meer informatie over privacy kunt u de website van de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen.

Beek Container Groep Nederland B.V.
Flevoweg 31, 2318 BX Leiden
+31(0)85 – 273 50 00
Info@beekgroep.com