Beek Container Groep is dé totaalpartner voor professioneel containerbeheer in Nederland. Opgericht in 1992, groot geworden met de schoonmaak van mini- en rolcontainers, en uitgegroeid tot specialist in reiniging en onderhoud van containerparken voor gemeentes.

Sinds dag één ontwikkelen we al ons ultramoderne materieel op maat: van reinigingsvoertuigen tot vacuümwagens en van mobiele werkplaatsen tot ons online Container Beheer Systeem. Zo bieden we elke opdrachtgever passende oplossingen en kwaliteitsmaatwerk voor reiniging en onderhoud van alle soorten boven- en ondergrondse containers.

In 2014 hebben wij onze diensten uitgebreid met een onafhankelijke distributieafdeling. Met inzet van het modernste materieel zorgen wij ervoor dat alle typen en maten containers afgeleverd en opgehaald worden door geheel Nederland in opdracht van derden, en met name professionele container- verhuurbedrijven.

Advies en projectondersteuning

Wij willen als bedrijf een duurzame relatie met onze klanten opbouwen én behouden. Onze organisatie kenmerkt zich door haar korte lijnen, persoonlijke contactmomenten en uitermate snelle service en reactietermijnen. Door onze uitgebreide dienstverlening en onze jarenlange ervaring in de afvalbranche (al meer dan 25 jaar!) kunnen wij u een totaalpakket met maximale ontzorging en ondersteuning bieden. Daarbij garanderen we een maximaal behoud van de kwaliteit en kwantiteit van uw containerpark.

Onze mensen maken het mogelijk

Onze organisatie streeft naar een excellente dienstverlening met een maximale kwaliteit. Al onze medewerkers zijn zich hiervan bewust en willen graag kwaliteit en maatwerk leveren. Ze zijn goed in hun vak, werken zeer nauwkeurig en zijn vaak lang bij ons in dienst. Met hun deskundigheid en ervaring dragen ze bij aan het belangrijkste doel van Beek Container Groep: dagelijks uitblinken dankzij de beste producten, diensten en service.

Voorop in vooruitgang

Innovatie is altijd een belangrijk onderdeel van ons succes geweest. We willen altijd een stap verder nemen, experimenteren met de nieuwste technieken en ontwikkelen onze eigen producten. Ze helpen zowel u als ons steeds sneller, veiliger en milieuvriendelijker te werken.