Veiligheid, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn verankerd in al onze bedrijfsprocessen. We zorgen voor uitstekende arbeidsomstandigheden, gebruiken het beste materieel en gaan verspilling tegen waar we kunnen. Door op alle fronten hoog in te zetten, blijven we onszelf verbeteren en dragen we direct en indirect bij aan de MvO-doelstellingen van onze klanten, partners en leveranciers.

Beek geeft het goede voorbeeld

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is hard werken, en daar houden we van. Dankzij onze constante inzet om onze doelstellingen op dit vlak te halen en verwachtingen te overtreffen, hebben we verschillende certificaten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid verdiend.

Zo zijn Beek Container Groep Nederland B.V., Beek Container Cleaning B.V. en Beek Container Techniek Benelux B.V. in het bezit van geldige certificaten voor de kwaliteits- en veiligheidsmanagementsystemen VCA**, ISO9001, ISO14001 en Duurzaam op de Weg.

Samen bereiken we meer

Als het op verbeteringen aankomt, kijken we altijd eerst naar onszelf. Maar échte impact maak je samen. Daarom nemen we onze ketenverantwoordelijkheid zeer serieus. Dat blijkt onder andere uit ons duurzame inkoopbeleid en de strenge eisen die we stellen aan toeleveranciers.

Veiligheid voorop

Aan de uitvoering van onze werkzaamheden stellen we de strengste veiligheidseisen. Onze medewerkers zijn zich hier goed van bewust en zetten veiligheid tijdens de werkzaamheden voor hen zelf als de omgeving centraal!