Containerkeuring TÜV

Veiligheid staat bij ons op nummer één, daarom hebben we een speciaal team van gecertificeerde TÜV-keurmeesters.

Gegarandeerd goede keuringen

Onze keurmeesters controleren containers en nemen mankementen op in een uitgebreid rapport. Aan de hand hiervan repareren we de containers en houden we ze veilig. Ook verzorgen we onafhankelijke afnamekeuringen op basis van bestekken en voeren we TÜV-keuringen uit in naam van TÜV Nederland. Om ervoor te zorgen dat ze hun werk altijd op het hoogste niveau uitvoeren, worden de keurmeesters jaarlijks getoetst op hun kennis en kunde.

Ter plaatse uitgevoerd

Dankzij onze speciaal ontworpen mobiele werkplaatsen kunnen we uw containers op locatie uitgebreid keuren en eventuele mankementen en reparaties direct verhelpen. Daarbij voldoen we vanzelfsprekend aan alle geldende specificaties en richtlijnen. Zo weet u zeker dat uw containers aan alle eisen blijven voldoen en volledig veilig zijn.

Resultaten in online omgeving

Van alle keuringen die we uitvoeren, ontvangt u een uitgebreid rapport. Daarnaast kunnen we de resultaten opnemen in ons Container Beheer Systeem. Dit is een persoonlijke online omgeving, waarin u snel en eenvoudig een duidelijk overzicht van uw containerbestand krijgt.

Interesse in deze dienst? Neem contact op

Daarom kiest u voor Beek Container Groep

  • Specialist in containerreiniging en -onderhoud sinds 1992
  • Hypermodern materieel, oplossingen op maat
  • Totaalpartner ondergrondse én bovengrondse afvalcontainers
  • 24/7 calamiteitenservice in heel Nederland

Terug naar het dienstenoverzicht