Cleaning

Afvalinzameling bovengrondse containers

In ons wagenpark hebben wij speciaal ontworpen voertuigen welke de inzameling van afval van diverse soorten en type bovengrondse containers kunnen uitvoeren.

Afvalinzameling ondergrondse containers

Wij hebben de mogelijkheden in ons wagenpark om de inzameling van afval van diverse soorten en type ondergrondse containers te verzorgen.

Reiniging bovengrondse containers

Onder hoge druk en met water van zo’n 80° C reinigen we alle soorten bovengrondse containers, inclusief de toebehoren.

Inzamelen/reinigen bovengrondse containers

Direct nadat we de containers hebben geleegd, reinigen we ze onder hoge druk met heet water. Afvalwater en vuilresten vangen we op in onze waswagens.

Reiniging ondergrondse containers

Onder hoge druk en met water van zo’n 80° C reinigen we alle soorten ondergrondse containers, inclusief de toebehoren.

Inzamelen/reinigen ondergrondse containers

Direct nadat we de containers hebben geleegd, reinigen we ze onder hoge druk met heet water. Afvalwater en vuilresten vangen we op in onze waswagens.

Reiniging betonputten

Afval, water en ander materiaal dat zich in de betonput bevindt, zuigen we weg. Vervolgens maken we de betonput onder hoge druk schoon.

Hogedrukreiniging

Met onze hogedrukreinigingsunits maken we onder andere inwerpzuilen en cocons schoon, reinigen we straten of verwijderen we graffiti.

Calamiteitenservice

Met onze betrouwbare 24 uursservice staan we dag en nacht voor u klaar. Ons speciaal ontwikkelde voertuig is zeer geschikt voor spoedwerkzaamheden.